Łosoś w Twojej restauracji Dodano 18.11.2019r.

Prowadzisz lokal gastronomiczny? Dbasz o wysoką jakość produktów? Łosoś Jurajski to coś dla Ciebie! Dlaczego warto poszerzyć menu swojej restauracji o naszą rybę?

Wiele restauracji zaufało jakości Łososia Jurajskiego i stale zaopatruje się w naszej hodowli. W dalszym ciągu jest to jedna z najpopularniejszych i najchętniej spożywanych ryb w wielu kuchniach. Pod tym względem jest bardzo uniwersalny, sprawdzi się w daniach azjatyckich równie dobrze jak w tych kuchni europejskiej.

Aktualnie, coraz większą wagę goście przykładają do jakości produktów. W wielu kartach restauratorzy chwalą się dobrymi produktami, pochodzeniem mięsa, jajami z wolnego chowu, bio warzywami. Również Jurajski staje się szeroko rozpoznawalny. Potwierdzeniem serwowanej ryby jest nasz certyfikat Łososia Jurajskiego, który otrzymują restauracje go podające.

Mięso łososia świetnie sprawdza się jako danie główne, ale potrafi być bohaterem przystawek, zup, makaronów czy sushi. Wariantów jest mnóstwo, dobrze smakuje surowy, wędzony, smażony, a nawet kiszony. 

Hodowany w Polsce, w zamkniętym obiegu wodnym, Łosoś Jurajski sprzedawany jest patroszony z głową w różnych wielkościach od 1kg – 4kg.

Jeżeli chcesz zaopatrywać restaurację w Łososia Jurajskiego lub masz pytania odnośnie naszej ryby, skontaktuj się z nami telefonicznie tel. 605 314 106.